Telefon: 87 52 91 20
E-Mail: post@djfh.dk
arrow
arrow

Studierejse

arrow
Nyhedsbrev

Nyheder

19.05.2016
Friluftsliv og bevægelse: 1 eller 2 uger

Du kan nu vælge at deltage en eller to uger på sommerkurset friluftsliv og bevægelse.

læs mere
18.05.2016
Myten om stenene

Nu er nedtællingen for alvor i gang til årets store begivenhed: Egnsspillet Myten om stenene den 27-28. Maj

læs mere
04.05.2016
Vi optræder torsdag eftermiddag på Sølund!

Som altid optræder Djurslands Folkehøjskole på Sølund Musikfestival, der helt sikkert også i år bliver et brag af en fest.

læs mere
03.05.2016
Sommerkurser 2016

Der er fuld gang i tilmeldingerne til sommerens kurser 2016. Du kan stadig nå at være med hvis du er hurtig!

læs mere

Vejret er fremragende, de 110 medvirkende er klar - professionelle, amatører, handicappede, ikke-handicappede - har i månedsvis arbejdet frem mod forestillingen, der spilles den 27. og 28. maj 2016.

Det er et stort egnsteaterspil, en musical, der spilles på en stor stendysse i Mols Bjerge. Det foregår på Porskær Stenhus, Knebel. Du kan stadig nå at købe billet ved indgangen eller via billetto: https://billetto.dk/search?text=myten+om+stenene

Friluftsliv og bevægelse i uge 26 og 27

Masser af frisk luft, sjov med nye venner og udfordringer i trygge rammer. Læs mere om kurset her.

Kan du ikke deltage begge uger er der også mulighed for at tilmelde sig for en uge!

Ring til skolen på 87 52 91 20, hvis du vil vide mere om muligheden for at komme på kurset i en eller to uger.

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Sommerkurser - snart udsolgt

Der er udsolgt på sommerkurset Musik og Kunsthåndværk i uge 29. Der er stadig mulighed for at komme på venteliste, eller at få en plads på nogle af de andre spændende kurser henover sommeren. Der er Friluftsliv og Bevægelse i uge 26-27; der er Cirkus, Teater og Musik i uge 28; og Det gode liv i uge 30. Klik på kurserne for at læse mere

Du kan godt begynde at glæde dig, for det bliver nogle forrygende sommerkurser!

Gratis foredragsrække på Djurslands Folkehøjskole

I løbet af foråret har du mulighed for at komme til en række spændende foredrag her på højskolen. Du kan her møde vidt forskellige foredragsholdere, som hver især vil fortælle levende om emner, som de har en særlig passion for og viden om. Se programmet herunder.

  

Meget mere madlavning på skemaet

Fra og med foråret 2016 kan eleverne komme med i køkkenet i endnu højere grad end hidtil. Indtil nu har det været sådan, at eleverne på skift er kommet i køkkenet to eftermiddage om ugen, for at være med til at lave aftensmad til deres kammerater. Den ordning bliver nu suppleret med egentlig madlavnings-undervisning to timer om dagen, fire dage om ugen. Her vil vores køkkenleder Helle Colombani lære eleverne grundlæggende køkkenfærdigheder og teknikker ligesom hun sammen med eleverne vil lave spændende, sunde og velsmagende retter.