Julemarked på Danmarks gladeste højskole

Kære alle

Vi inviterer jer til en helt særlig juleoplevelse den 2. december på Djurslands Folkehøjskole! Det bliver en dag fyldt med glæde, musik og fantastiske varer lavet af vores dygtige elever på Djurslands Folkehøjskole.

Program

12.00-17.30: Elevernes salgsboder er åbne, hvor I kan finde skønne juledekorationer, julekort, hjemmebryggede øl, keramik, bolcher, batik, tekstiler med serigrafi og meget mere!
12.45: Åbningskoncert med skolens musikhold.
16.00: En overraskelse fra Dans og Teateruddannelsen, der vil bringe smil frem på alles ansigter.
17.00: Koncert med det vidunderlige Joyful Choir.
17.30: Vi siger tak for en dejlig dag, og køkkenet vil forkæle jer med gratis risengrødsmagi, der vil sprede varme i jeres hjerter


Mad og Drikke

Vores køkken har forberedt lækker mad, som I kan købe til yderst favorable priser. Kiosken vil også være åben og sælge forfriskende drikkevarer, så I kan holde energien oppe hele dagen.

Deltag i denne skønne juletradition og lad os sammen sprede juleglæde og samvær. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig dag!

Dato og tid

Dato: 2. december
Tid: Kl. 12.00-17.30

Sted

Djurslands Folkehøjskole
Drammelstrupvej 15, 8400 Ebeltoft

Vi ser frem til at fejre julen sammen med jer!

Hjælp os med at sprede budskabet ved at invitere jeres venner og familie til denne begivenhed. Sammen skaber vi en varm og festlig atmosfære, hvor alle kan nyde julens magi. 🎅🤶

Tilmeld på Facebook

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere