Ledige stillinger

5 stillinger med pædagogisk arbejde, sosu, praktisk hjælp og rengøring

Djurslands Folkehøjskole er en kostskole med en meget blandet målgruppe i alderen 18-70 år, primært mennesker med udviklingshandicap.

Vi søger dygtige medarbejdere til pædagogisk støtte, praktisk hjælp, hjælp til personlig hygiejne, morgenvækning samt rengøring.

Vi søger medarbejdere med baggrund som pædagog, SOSU-hjælper, rengøringsassistent eller med erfaring fra områderne.

Arbejdsopgaverne består primært af støtte og praktisk hjælp til elever med et betydeligt nedsat funktionsniveau. Enkelte af skolens elever er uden verbalt sprog, nogle elever har Downs Syndrom, mens andre har generelle indlæringsvanskeligheder.

I de pædagogiske stillinger er målet med det pædagogiske arbejde at motivere og inddrage alle elever i de fælles aktiviteter og i højskolens fællesskab. Opgaverne består i at støtte og guide elever i at deltage i aktiviteter sammen med andre, at arrangere samværsaktiviteter, samt guide og hjælpe eleverne med praktiske opgaver. Der indgår omsorgsopgaver i alle stillingerne. Omsorgsopgaver er fx tandbørstninger eller at hjælpe en elev med bad og barbering. Vores nye medarbejder vil naturligvis blive oplært i opgaver, han el. hun ikke har rutine i.

For den ene af stillingerne ligger arbejdstiden fast fra tirsdag til lørdag med mødetid fra kl. 7 – 14.30. Arbejdsopgaverne består af morgenvækning, omsorgsopgaver, praktisk hjælp og rengøring.

Stillingerne er på mellem 30 og 37 timer. Arbejdstiden kan være tidlig morgen, dagsvagter eller aftenvagter. Weekendarbejde må påregnes i alle stillingerne.

Vores nye medarbejdere vil indgå i det dedikerede medarbejderteam på Djurslands Folkehøjskole. Jobbet er meget afvekslende og kræver, at du har evnen og viljen til at omstille dig, til at ”være på” og til at være der for vores elever. Til gengæld kan vi love dig et job, hvor ikke to dage er ens.

Ansøgninger til stillingerne sendes hurtigst muligt på mail til Heidi Vølcker, heidi@djfh.dk. Vi indkalder løbende til samtale.

Ansættelse fra den 11. august 2023, evt. tidligere.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere