Tid til forandring

Højskole for alle - også for de livserfarne

På Djurslands Folkehøjskole er vi stolte af vores stærke tradition for inklusion og mangfoldighed. Vi tror på, at alle mennesker, uanset deres evner eller udfordringer, har ret til at lære, udvikle sig og opleve nye ting. Vi mener, at en inkluderende og mangfoldig læringsmiljø er afgørende for at fremme vækst og udvikling både personligt og socialt.

Derfor har vi skabt et positivt og støttende miljø, hvor alle kan føle sig velkomne og værdsat. Vi stræber efter at sikre, at alle vores elever føler sig inkluderet, accepteret og støttet i at nå deres mål og drømme.

Ny inspiration

Dyrk dine interesser og få nye

På Djurslands Folkehøjskole tilbyder vi et bredt udvalg af fag. Vores dygtige og erfarne undervisere vil støtte dig i at udforske dine interesser og udvikle dine evner inden for en række forskellige områder, herunder musik, kunst, håndværk, madlavning, idræts- og friluftsliv.

Måske har du boet nogle år i et bosted og eller gået i det samme aktivitetscenter, så kan det være lidt rart komme lidt væk og få ny inspiration. På højskolen får du masser af oplevelser, du kan tage med dig hjem – både undervisningen og i fritiden. 

Måske opdager du helt nye ting, du er god til og som interesserer dig. 

Venskaber

Tag på højskole for at få nye venner

Udover vores undervisning er vores højskole også et fantastisk sted at møde nye mennesker, danne venskaber, deltage i spændende aktiviteter og få nye oplevelser. Vi tror på, at læring sker bedst i et positivt og støttende miljø, hvor man kan føle sig tryg og velkommen.

Så hvis du er på udkig efter en unik og berigende oplevelse, der vil hjælpe dig med at udfolde dit potentiale og opdage nye muligheder, så tøv ikke med at tilmelde dig Djurslands Folkehøjskole i dag!

Previous slide
Next slide

Har vi fanget din interesse?

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere