Sommerkurser

Højskole for dig, der har lyst til noget anderledes i ferien. Oplev fællesskabet, hygge og sang omkring bålet, spil, lege og alt det andet, der hører til livet på en højskole.

Sommerkurserne er som de plejer – og så alligevel ikke. Vi har rykket rundt på ugerne og kommet lidt nye temaer på – det bliver fantastiske men samtidig nye oplevelser! Hvert sommerkursus indeholder to temauger og du møder også to hold undervisere – til gengæld er alle eleverne de samme i de 14 dage.

Obs: For at give så mange som muligt chancen for at komme på sommerkursus kan du kun tilmelde dig et sommerkursus i 2023. 

Sommerkurserne koster 7.400 kr. + 500 kr i tilmeldingsgebyr for 14 dage.
Tilmeldingsgebyret tilbagebetales ikke ved afmelding.

Sommer på Djursland 1

30. Juni - 13. Juli 2024

Country & Western

Sommer på Djursland 1

I løbet af den første uge kan du drømme dig væk til en aften omkring bålet på den åbne prærie med lyden af en banjo og duften af hjemmeristet kaffe, mens de fjerne prærieulve hyler under stjernerne. Du kan udforske det vilde vesten og dets fascinerende kultur gennem en række uforglemmelige oplevelser. Prøv kræfter med linedance, test din snilde med at bygge en indiansk svedehytte, lær at mestre pisken som en ægte cowboy, eller finpuds dine skydefærdigheder i en spændende konkurrence.
Country og Western sommerkursus Djurslands Folkehøjskole 2021

Sport, spis og dans

Sommer på Djursland 1

I anden uge vender vi tilbage til nutiden og sætter fokus på boldspil, bevægelse og kroppen. Her har du mulighed for at udfordre dig selv i forskellige retninger. Er du klar til at konkurrere i boldspil, mestre madlavning over bål eller eller udtrykket dig gennem dans? På vores sommerkursus forstår vi vigtigheden af at nyde livet, samtidig med at vi lærer noget nyt. Derfor har vi sammensat et program, der ikke kun omfatter spændende kurser og workshops, men også festlige begivenheder og aktiviteter, der får sommeren til at føles som en uendelig fest.
Dan og Mikkel til sommerkursus

Sommer på Djursland 2

14. juli - 28.juli 2024

Musik & Kunsthåndværk

Sommer på Djursland 2

I løbet af den første uge fordyber vi os i musikkens og kunsthåndværkets vidunderlige verden. Vi arbejder på både store fælles projekter, der styrker fællesskabet, og på personlige kunstværker, som du kan tage med dig hjem som minder om din sommer på Djurslands Folkehøjskole. Ugen handler om kreativitet, selvudtryk og musikalsk udfoldelse og giver dig mulighed for at udforske dit kunstneriske potentiale.
Sommerkursus i kunst på Djurslands Folkehøjskole

Sang, dans og teater

Sommer på Djursland 2

I kursets anden uge dykker vi ned i samarbejde og nærvær. Her finder vi forbindelse til os selv og vores kroppe gennem sang, yoga, meditation, dans eller teater. Du får muligheden for at deltage i skabelsen af en lille danse- eller teaterforestilling, som opføres for de andre kursusdeltagere. Denne uge handler om at udforske kreativiteten i os og skabe sammen.
Sommerkursus i Teater på Djurslands Folkehøjskole

Har vi fanget din interesse?

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere