Sommerkurser

Højskole for dig, der har lyst til noget anderledes i ferien. Oplev fællesskabet, hygge og sang omkring bålet, spil, lege og alt det andet, der hører til livet på en højskole.

Sommerkurserne er som de plejer – og så alligevel ikke. Vi har rykket rundt på ugerne og kommet lidt nye temaer på – det bliver fantastiske men samtidig nye oplevelser! Hvert sommerkursus indeholder to temauger og du møder også to hold undervisere – til gengæld er alle eleverne de samme i de 14 dage.

Obs: For at give så mange som muligt chancen for at komme på sommerkursus kan du kun tilmelde dig et sommerkursus i 2023. 

Sommerkurserne koster 7.400 kr. + 500 kr i tilmeldingsgebyr for 14 dage.
Tilmeldingsgebyret tilbagebetales ikke ved afmelding.

Sommer på Djursland 1

30. Juni - 13. Juli 2024

Country & Western

Sommer på Djursland 1

I første uge kan du drømme om en aften omkring bålet på prærien med banjo og hjemmeristet kaffe, mens prærieulvene hyler i det fjerne. Prøv at danse linedance, bygge en indiansk svedehytte, styre en pisk eller at skyde til måls. Oplev livet som cowboy, nybygger og indianer i en uge der har fokus på livet og kulturen i Amerika i 1800-tallet.

Country og Western sommerkursus Djurslands Folkehøjskole 2021

Sport, spis og dans

Sommer på Djursland 1

Anden uge er tilbage i nutiden. Boldspil, bevægelse og kroppen er i centrum i kursets anden del. Hvilke udfordringer har du mod på? Er det boldspil og konkurrencer, madlavning over bål eller dans og teater? Vær med til den fælles idrætsdag, hvor vi laver skøre og sjove konkurrencer, hvor alle kan være med. Vi slutter af med et brag af en fest!

Dan og Mikkel til sommerkursus

Sommer på Djursland 2

14. juli - 28.juli 2024

Musik & Kunsthåndværk

Sommer på Djursland 2

Første uge står i musikkens og kunsthåndværkets tegn.
Du vælger et emne, du arbejder med i løbet af ugen. Det kan være glas, mosaik, keramik eller musik, men der er selvfølgelig også fælles oplevelser, fællessang og højskoleliv. Vi arbejder både med store fælles projekter og ting, du kan tage med hjem.

Sommerkursus i kunst på Djurslands Folkehøjskole

Sang, dans og teater

Sommer på Djursland 2

Kursets anden uge er en uge med samarbejde og nærvær.
Vi kommer i kontakt med os selv og vores krop gennem sang, yoga, meditation og massage.

Du kan også være med til at lave en lille danse- eller teater- forestilling, der opføres for de andre deltagere på kurset.

Det hele sluttes af med en uforglemmelig fest!

Sommerkursus i Teater på Djurslands Folkehøjskole

Har vi fanget din interesse?

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere