Køb billet til Ønskeøen

Kom og lad dig fortrylle af “Ønskeøen”, en spektakulær forestilling opført ved Fregatten Jylland. Dyk ned i dette magiske eventyr, hvor fortidens historier møder nutidens magi og skaber en uforglemmelig teateroplevelse.

Tak for en fantastisk besøgsdag

I lørdags var der besøgsdag på højskolen, og vores elever kunne nyde en dag i selskab med deres familie. Der blev snakket, sunget og smilet til den helt store guldmedalje.

Dagen bød bl.a. på deltagelse i nogle af elevernes fag, og vi sluttede af på bedste manér med et stort spil banko.

Besøgsdag

Lørdag den 9. marts 2024 åbner vi dørene for en spændende besøgsdag, hvor du som forælder eller pårørende får en unik chance for at se, hvad vores elever laver, og hvordan højskolelivet udfolder sig.

Musikholdet på tur til Hamborg

Musikholdet fra Djurslands Folkehøjskole pakker deres instrumenter og tager på en spændende studietur til Hamborg fra den 26. til 29. februar! Vi glæder os til at udforske byens pulserende musikmiljø og opleve nye musikalske horisonter.

Ønskeøen billetter i salg

Egnsspil Djursland ved Djurslands Folkehøjskole – Præsenterer i samarbejde med Fregatten Jylland forestillingen “Ønskeøen”. Forestillingen er en fri fortolkning af Peter Pan historien. Vi har ikke glemt “at da den første baby lo, for allerførste gang, sprang latteren i tusind stykker. Det var begyndelsen på feerne”. Det bliver magisk! Hovedpersonen i vores historie er Kaptajn Klo. Han […]

Begge sommerkurser er nu udsolgt.

Begge sommerkurser er udsolgt, men det er muligt at skrive sig på venteliste, hvis der kommer en ledig plads. Venteliste sommerkursus 1 Venteliste sommerkursus 2

Støt Djurslands Folkehøjskole

Djurslands Folkehøjskole har brug for jeres støtte! Hvert år arbejder vi hårdt for at indsamle 100 gavebidrag à 200 kr., så vi kan forblive på SKATs liste over almenvelgørende institutioner.

Sommerkursus 2 er udsolgt

Sommerkursus 2 er udsolgt, og der er kun 10 pladser tilbage til sommerkursus 1 – 30 juni til 31 juli. Tilmeld dig her

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere