Egnsspil Djursland ved Djurslands Folkehøjskole - præsenterer i samarbejde med Fregatten Jylland

Ønskeøen

Tak til dig, der kom og lod dig fortrylle af “Ønskeøen”, en spektakulær forestilling skabt af Djurslands Folkehøjskole i samarbejde med Egnsspil Djursland og opført ved Fregatten Jylland. Det var et magiske eventyr, hvor fortidens historier mødte nutidens magi og skabte en uforglemmelig teateroplevelse.

Hvis du gik glip af oplevelsen, kan vi opfordre dig til at følge Djurslands Folkehøjskole på de sociale medier (Facebook, Instagram og TikTok), hvor vi, blandt andet skønt indhold om højskolen, annoncerer vores begivenheder.

 

 

Læs mere om forestillingen:

Denne forestilling er en fri fortolkning af den klassiske fortælling om Peter Pan. Vi har ikke glemt “at da den første baby lo, for allerførste gang, sprang latteren i tusind stykker.”

I hjertet af historien står Kaptajn Klo, der begynder som en agtværdig søofficer, men som ender i kamp mod en britisk skonnert og i sværdkamp med de glemte børn.

Budskabet i forestillingen er tydeligt: Ingen mennesker er født onde, men livets hændelser kan forme os, og vi lover en næsten lykkelig slutning. 

Bag forestillingen står et professionelt team, kendt fra tidligere succesfulde produktioner som “Myten om stenene”, “Tågen i Bakkerne” og “Dragefuglens Slot”. Navne som dramatiker og komponist Mai Wied, instruktør Pierre Miehe Renard, dirigent og korarrangør Hans Holm samt koreograferne Vittoria Lasorella og Michelle Fonseca sikrer en uforglemmelig teateroplevelse.

På scenen vil 150 personer stå – kursister, professionelle og amatørskuespillere, sangere og dansere, samt 20 elever med udviklingshandicap fra højskolens nystartede Dans og Teater-uddannelse – i fællesskab vil de få Fregatten til at flyve. “Ønskeøen” vil samtidig være dans- og teaterelevernes afgangsforestilling og en mulighed for at vise alt, hvad de har lært.

Teatermusical Ønskeøen Ebeltoft Fregatten Jylland
Links og omtale

Musical sender Fregatten Jylland til Ønskeøen – Adresseavisen Syddjurs

Hun er kun syv år: Skal spille klokkeblomst i Ønskeøen

Foredragsaften: Mød menneskerne bag Ønskeøen

Sponsorer, tak til

Syddjurs Kommune, Kulturpulje

Nordea Fonden

Nanny Jacobsens Fond

Arbejdernes Landsbank

Lev Nordjylland

Bestles Fond

Jens Ove Jacobsens Almennyttige Fond

Fijoloca Fonden

C.A.C. Fonden

LEV Nordjylland

Rønde Sparekasse

Jydeland

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.   Læs mere